Uskomaton video: Coolio ilmestyi kotibileisiin ja esitti jättihittinsä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Taannoin viisinkertainen Grammy-voittaja käväisi esiintymässä Tampereella ja paljasti Staralle menneensä mukaan Big Brother -ohjelmaan vain rahan takia.

Katso Coolion videohaastattelu tästä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Coolio on järjestänyt opiskelijajoukolle ikimuistoiset bileet, sillä hän liittyi ryhmään juhlimaan ja päätyi lopulta asunnolle jatkobileisiin. Siellä Coolio esitti opiskelijoiden kanssa huikean version klassikkohitistään. Video tapauksesta päätyi nopeasti verkkoon.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold. Coolio ilmoitti keväällä 2013 aikovansa huutokaupata oikeudet kaikkiin kappaleisiinsa, koska haluaa keskittyä ruoanlaittoon ryhtymällä ammattikokiksi.