Justin Timberlaken upea tulkinta Michael Jacksonin hitistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Justin Timberlake lukeutuu tämän hetken suosituimpiin ja arvostetuimpiin poptähtiin. Keväällä uuden levynsä julkaissut näyttelijä-laulaja saapuu ensi keväänä jälleen konsertoimaan Suomeen. Edellisellä Suomen vierailullaan Timberlake esiintyi Vaasassa vuonna 1997.

Timberlaken laulu- ja esiintymistyyliä on usein verrattu Michael Jacksoniin, ja esimerkiksi artistin Rock Your Body -hitti oli alkujaan kirjoitettu edesmenneelle tähdelle. Nyt Justin Timberlake on tulkinnut The Jacksons -yhtyeen Shake Your Body (Down To The Ground) -kappaletta BBC Radio 1:n Live Lounge -tapahtumassa. Video kyseisen kappaleen esittämisestä on päätynyt Youtube-sivustolle.

Justin Timberlake meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Jessica Bielin kanssa. Jessica vaihtoi vastikään sukunimensä, ja nykyään hänet tunnetaankin Jessica Timberlakena. 31-vuotias näyttelijätär aikoo kuitenkin käyttää Biel-sukunimeä edelleen työssään.