Magdalena Frackowiak suoraan supermallien ykkössarjaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun mallikaunotar Miranda Kerr sai potkut Victoria’s Secret -alusvaatefirman palveluksesta, on hänen manttelinperijäänsä odoteltu jo jonkin aikaa. Nyt se on ehkä löytynyt, sillä lehdistön kannattaa luoda katseensa puolalaissyntyiseen Magdalena Frackowiakiin.

Neito omaa paitsi hieman mirandamaiset piirteet, hän on myös uusissa kuvissaan kuumaakin kuumempi mallihottis. Victoria’s Secretin bikinikuvissa poseerannut mallitulokas nähdään otoksissa värikkäissä bikiniasuissa. Timmivartaloisen naisen yllä on niin vihreää, oranssia kuin lilaakin kokonaisuutta.

28-vuotias puolalainen Magdalena Frackowiak on supermalli, joka aloitti kansainvälisen uransa vuonna 2006. Tammikuussa 2013 hän nousi sijalle 23. Models.com-verkkojulkaisun Top 50 Models -listalla. Magdalena päätyi aikoinaan malliuralle 16-vuotiaana, kun hänen äitinsä lähetti tyttären valokuvia mallikilpailuun. Frackowiak voitti kisan ja sai mallisopimuksen. Neidon yksityiselämästä tiedetään mediassa varsin vähän, ja esimerkiksi romansseista ei ole vielä liikkunut huhuja julkisuudessa.