Olisitko uskonut? Näin vaikeita temppuja rotat oppivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimenä pidettävät rotat jakavat ihmiset kahteen kastiin: joko jyrsijöitä inhotaan tai niistä pidetään. Kerroimme taannoin Abby Roeser -nimisestä tytöstä, joka kunnostautui varsinaisena rottakouluttajana ja hän julkaisi upeita temppuvideoita YouTubeen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt NanaBorderCollie-nimimerkki on seurannut Abbey esimerkkiä ja on tehnyt oman videonsa nuoren rottakouluttajan innoittamana. Videolla seikkailevat rotat ovat nimeltään Paris, Shadow, Raven, Famous ja Suki. Rotat näyttävät videolla, kuinka esimerkiksi pyörähdetään tai kävellään pelkillä takajaloilla.

Hauskat rotat myös antavat käpäläänsä, noutavat, hyppäävät renkaan läpi tai korkealle ilmaan. Rotat ovat tunnettuja ketteryydestään, ja videolla päästään myös todistamaan vilkkaiden jyrsijöiden pujottelutaitoja sekä oman minikokoisen agilityradan suorittamista. Omistaja palkitsee rotat pienellä herkkupalalla suoritusten päätteeksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat