Rihannalle tehtiin tatuointi vasaralla ja taltalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on kiertänyt viime viikkoina Aasiaa ja Australiaa, mutta ehti siinä sivussa kuvata myös uuden musiikkivideota. Laulajattaren tuore Pour It Up -video on yksi hänen uransa rohkeimmista, ja siitä on odotetusti noussut huikea nettihitti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Rihanna tunnetaan suurena tatuointitaiteen ystävänä, ja nyt neitokainen on jälleen ottanut uutta mustetta iholleen. Tällä kertaa laulajatähdelle tehtiin Uudessa Seelannissa perinteinen maori-tatuointi. Tatuointitaiteilija Inia Taylor teki kuvan nykyään harvinaisella, maorityylille uskollisella tavalla naputtaen mustetta tähden iholle vasaralla ja taltalla. Tekohetkeä kuvaava video on julkaistu Youtubessa.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.