Suomalaisten unelmaravintola? Puhuminen kielletty

Matkailu · Terhi Piiroinen

Mikäli mielii hiljaiseen ympäristöön, kannattaa suunnata suomalaiseen lounasravintolaan tai linja-autoon. Suomalaiset eivät nimittäin puhu keskenään juuri mitään – missään. Siksi moni maamme kansalainen vierastaa kulttuuria, jossa on tapana vaihtaa ventovieraidenkin ihmisten kanssa kuulumisia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

New Yorkiin on avattu monien ihmisten unelmaravintola, jossa ei tarvitse kuunnella muiden henkilökohtaisia asioita tai mitään muutakaan. Kyseessä on Eat-niminen Brooklynissa sijaitseva ravintola, jossa keskusteleminen on kokonaan kielletty.

Ravintolan kokki Nicholas Naumanin mukaan paikassa voi saavuttaa paremman ruokanautinnon. Puhumattomuuden avulla kannustetaan asiakkaita keskittymään itse ruokaan ja sen makuihin, Associated Press raportoi.