Arianny Celeste uuden kalenterin kuvauksissa – meikkivoidetta rinnoille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kaunotar Arianny Celeste on eräs kansainvälisesti tunnetuimmista UFC-vapaaotteluorganisaation kehätytöistä. Neitokainen on tehnyt töitä myös YouTube-kanava Cinefixin keulakuvana. Lisäksi Arianny poseeraa säännöllisesti glamourmallina erilaisissa kuvissa.

Monen uroksen seinälle voi päätyä vuoden 2014 kalenteri, jossa Arianny poseeraa hemaisevan näköisenä bikiniasuissa. Tähden kuvaussessiosta on nyt julkaistu YouTube-palvelussa video, jossa näytetään kulisseissa tapahtunutta. Miehet saattavat harkita uudelleen meikkitaiteilijan uraa, kun he näkevät tämän levittävän meikkivoidetta Celesten povelle.

Celesten eksoottinen kauneus on herättänyt ihastusta kaikkialla maailmassa kehätyttöpestiin palkkaamisen jälkeen. Hän on syntynyt Las Vegasissa. Ensimmäisen mallikeikkansa kuvankaunis nainen sai jo nelikuukautisena. Ariannylla on tutkinto Fitness-yritystoiminnasta ja ravintotieteestä. Miestenlehtien kansia koristanut nainen puhuu myös sujuvaa espanjaa.