Joensuun historian suurin ilotulitus tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiikonloppuna Joensuussa järjestetään Suomen nuorkauppakamarien vaalikokous. Tampereen nuorkauppakamari järjestää tapahtuman yhteydessä tänään perjantaina kello 21.30 oman esityksensä, josta tulee Joensuun suurin ilotulitus kautta aikojen.

Ilosaaressa Kerubin ympäristössä nähtävä massiivinen ilotulitus toteutetaan yhteistyössä Suomen Ilotulituksen kanssa. Tavallisen ilotulituksen lisäksi kyseessä on musiikki-ilotulitus, eli kaikki ilotulitteet räjähtävät taivaalla tarkasti musiikin kanssa synkronoituna.

Ilotulituksella markkinoidaan nuorkauppakamarilaisille Tampereen nuorkauppakamarin ensi keväänä järjestämää nuorkauppakamarien Huippukokousta. Nuorkauppakamarilaisten lisäksi ilotulitusta ovat tervetulleita seuraamaan kaikki muutkin. Erityisesti lapsiperheitä silmälläpitäen ilotulitus järjestetään jo puoli kymmeneltä illalla.

Ilotulitukseen on vapaa pääsy.

Vuonna 1956 perustettu Tampereen nuorkauppakamari on Suomen suurin ja vanhin yhtäjaksoisesti toiminut nuorkauppakamari. Yhdistyksen tehtävänä on vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan ja tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle ja johtamiskouluttautumiselle. Nuorkauppakamarin jäsenet tunnetaan positiivisina ja aktiivisina toimijoina yhteiskunnassa. Viime kesänä Tampereen nuorkauppakamari palkittiin Monacossa Euroopan parhaana nuorkauppakamarina.