Josh Hutcherson avoimena miesten deittailulle: ”Hitto, onpa hyvännäköinen mies”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijän alku Josh Hutcherson pääsi nopeasti kansainväliseen suosioon tähdittämällä Nälkäpeli-elokuvaa Jennifer Lawrencen ja Liam Hemsworthin kanssa. 21-vuotias mies on aiemmin nähty liikkumassa muun muassa Selena Gomezin kanssa.

Mutta voi olla, ettei Josh ole kuitenkaan sataprosenttinen hetero. Mies on nimittäin mennyt tunnustamaan seksuaalivähemmistöjen suosimalle Out-lehdelle, että voisi hyvinkin olla avoin deittailemaan miehiä. Hän kertoi haastattelussa tuntevansa viehtymystä samaan sukupuoleen.

– Listaisin todennäköisesti itseni suurimmaksi osaksi heteroksi. Voisin sanoa, että olen sataprosenttinen hetero, mutta kuka tietää? Voisin yhdessä v*tun vuodessa tavata miehen ja tajuta viehättyneeni hänestä. Olen jatkuvasti tavannut miehiä ja ollut mielessäni, että hitto, onpa hyvännäköinen mies, kertoi Hutcherson lehdelle.

Hutcherson nähdään pian Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvassa. Elokuva ilmestyy 20. marraskuuta kotimaisille valkokankaille. Joshin mielestä eräs ratkaisu elokuvan kovaan kolmiodraamaan Katnissin, Galen ja Peetan välillä voisi olla kolmen kimppa. Hän kertoi, että suostuisi tähän mielihyvin.