Näin kissat luovat kauhua elokuviin – pelottaako?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netinkäyttäjien lempivideoita ovat etenkin ne, joissa seikkailee kissoja tai muita eläimiä. Karvakuonot ovat kuitenkin tähdittäneet kokoillan elokuvia kautta aikojen ja salaperäiset kissat sopivat hyvin muun muassa kauhuelokuvien synkkään teemaan.

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolle on koottu kaikkien aikojen parhaat ja sydämentykytyksiä aiheuttavat kissakohtaukset. Kun tiivis elokuvamusiikki ja käsinkosketeltava jännitys yhdistetään yhtäkkiä ruutuun hyppäävään nelijalkaiseen, ovat ylimääräiset sydämenlyönnit taattuja. Yleensä kohtausta maustetaan vielä kissan selkäpiitä riipivällä rääkäisyllä.

Kyseisessä supervideossa on kissakohtauksia yli 20 eri elokuvasta ja mukana ovat myös kulttikauhua sisältävät Friday the 13th, Scary Movie, Halloween ja Alien. Elokuvakohtaukset on etsinyt ja editoinut Alex Moschina.