Pikkutytön synttärionnittelu äidille sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syntymäpäivässä on usein parasta se, kun saa henkilökohtaiset onnittelut joltain tärkeältä ihmiseltä. Yhtä ihanaa on myös se, jos joku on itse askarrellut sankarille synttärikortin. Nyt YouTubessa on julkaistu video, jota voidaan pitää varsinaisena sydämen sulattajana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on nimittäin kaksivuotiaan tytön tähdittämä video, jolla hän onnittelee vuosia täyttävää äitiään. Claire-niminen taapero on äärimmäisen suloinen ja äiti on varmasti synttärionnitteluista mielissään. Tyttö istuu videolla keltainen mekko päällään ja kertoo, kuinka paljon hän rakastaa äitiään.

Samaan hengenvetoon pikkutyttö kertoo syitä siihen, miksi hänen äitinsä on maailman paras ja kaikki tietysti huipentuu ihastuttavaan onnittelulauluun. Video on saavuttanut hetkessä suuren katsojamäärän ja osa kommentoi, että kyseinen onnittelupläjäys saa heidät herkistymään ja tahtomaan omia lapsia.