Miley Cyrus biletti rintaliivisillään – tanssityttöjen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrusin pepputanssi on ollut yksi tämän vuoden puhutuimmista ilmiöistä. Mileystä on tehty esimerkiksi oma takamustaan heilutteleva koriste-esine, ja neitokaisen Wrecking Ball -videosta on nähty jo lukuisia parodiaversioita.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Miley on kuvattu vähäpukeisena kahden tanssitytön kanssa uuden levynsä julkaisubileissä New Yorkissa.

Miley: The Movement -dokumentissa entinen Hannah Montana -tähti kertoi siitä, miten hän on lähtenyt muokkaamaan tähtikuvaansa itsenäisesti. Hänen ympärillä vellova kohu alkoi siitä, kun hän esiintyi MTV:n VMA-gaalassa rohkeasti Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen aikana. Vähäpukeinen tähti muun muassa työnsi peppuaan r&b-tähteä vasten.