Nainen jäi nostosillalle satimeen – poikkeuksellinen tapaus videolle

Ohhoh! · Stara.fi

Nostosillat voivat olla vaarallisia paikkoja, jos ei usko niiden varoitusjärjestelmiä ja lähtee sillalle punaisten valojen palaessa. Autoilijoille, jalankulkijoille ja pyöräilijöille varoitusvalot toimivat, mutta junille sellaisia ei ole samalla tavalla toteutettu.

Kuva: NBC 6
Kuva: NBC 6

Ihmiset eivät saisi mennä rautatiesillalle lainkaan, joten sellaiselle eksynyt on jo lähtökohtaisesti aivan väärässä paikassa. Sama koskee tapausta, jossa ihminen on rautatiesillalla, joka on samalla nostosilta. Nyt niin on kuitenkin käynyt, ja samalla pahin skenaario toteutui.

Nainen sattui nimittäin kävelemään rautatiesillalle Fort Lauderdalessa, Floridassa. Samaan aikaan silta alkoi kuitenkin nousta lähestyvän vesiliikenteen vuoksi. Hän ei ehtinyt pakoon sillalta, vaan nousi sillan mukana korkeuksiin. Lopulta pelastuslaitos jouduttiin kutsumaan hätiin. Tilanne tallentui uutisvideolle.