Massiivinen musiikki-ilotulitus Joensuussa – tässä näyttävä tulos videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joensuussa järjestettiin viikonloppuna Suomen Nuorkauppakamarin Vaalikokous-tapahtuma, jossa Tampereen nuorkauppakamari markkinoi ensi keväänä nuorkauppakamarilaisille järjestettävää Huippukokous 2014 -tapahtumaansa poikkeuksellisen näyttävästi. Ohjelmassa oli Joensuun historian suurin ilotulitus.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Huippukokous-ilotulitus toteutettiin niin sanottuna musiikki-ilotulituksena. Tapahtuman osallistujille varatussa Kerubi-ravintolassa ja sen terassilla kuultiin äänentoiston kautta Kuningas Pähkinän & Setä Tamun hittikappale Rakkauden Ratapiha, johon ilotulitteiden räjähdykset oli synkronoitu. Normaalisti vastaava määrä ilotulitteita ammutaan taivaalle jopa 15 minuutin aikana, mutta nyt koko arsenaali käytettiin reilussa kolmessa minuutissa.

Joensuun Ilosaaren lähistön rannat täyttyivät yleisöstä hyvissä ajoin ennen ilotulitusta. Eri lähteiden mukaan paikalla oli nuorkauppakamarilaisten lisäksi 10.000 – 15.000 paikallista katsojaa. Nuorkauppakamarilaiset voivat rekisteröityä Huippukokous-tapahtumaan verkossa osoitteessa www.huippukokous.fi. Esiintymässä ovat muun muassa Jukka Poika sekä Kuningas Pähkinä & Setä Tamu.