42-vuotias suosikkinäyttelijä valmistui vasta nyt lukiosta: ”Älkää antako periksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Mark Wahlberg muistetaan lukuisista menestyrooleista. Tähti ei kuitenkaan noussut alkujaan kuuluisaksi juuri näyttelijänä, vaan räppärinä. Mies nähtiin viimeksi valkokankaalla Pain and Gain -elokuvassa.

Mark Wahlbergin nuoruus oli ongelmallinen, ja hän keskeytti koulunkäynnin ollessaan vasta 14-vuotias. Nyt 42-vuotias tähti on kuitenkin viimein valmistunut lukiosta. Mies suoritti koulunsa loppuun aikuisiällä internetissä suoritettavien kurssien avulla.

– En ikinä selvinnyt yhdeksästä luokasta eteenpäin. Olosuhteeni olivat samanlaiset kuin niillä miljoonilla nuorilla nykyäänkin, jotka asuvat kovissa työläisnaapurustoissa huumeiden, väkivallan ja rikollisuuden ympäröimänä. Useimmista koulun lopettaneista ei tule menestyneitä Hollywood-tähtiä. Olin onnekas, Mark Wahlberg kuvaili The Huffington Post -verkkosivustolla.

– Koulun lopettaneista tulee valmistuneita todennäköisemmin työttömiä, huonokuntoisia, köyhiä tai valtion tuella eläviä, tähti jatkaa. Minulla on viesti niille opiskelijoille jotka kamppailevat joka päivä elämässään ja erityisesti niille jotka hakevat toista tilaisuutta: Älkää antako periksi. Uskokaa itseenne älkääkä tehkö pieniä suunnitelmia, Wahlberg julistaa.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.