Miley Cyrusin taustatanssija tuomitsi tähden: ”Häpeällisin teko”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miley Cyrus herätti äskettäin suuren kohun MTV Video Music Awardsin esiintymisellään. Neito tunnusti taannoin Rolling Stones -lehdelle, että asian tiimoilta syntynyt mediamylläkkä sai hänet nolostumaan. Eikä pelkästään Mileytä.

Nyt sanaisen arkkunsa on avannut Cyrusin taustatanssija Hollis Jane, joka kirjoitti tapahtuneesta tilityksen blogiinsa. Hän tuomitsi popparin toiminnan tilanteessa, ja paljasti kokeneensa elämänsä nöyryyttävimmän hetken ollessaan lavalla Mileyn kanssa tuona päivänä.

– Olin karhu Miley Cyrusin VMA-esityksessä…Ensimmäistä kertaa olin todella häpeissäni siitä, että olen pikkuihminen. Minun on kerrottava teille, että sillä lavalla siinä puvussa seisominen oli eräs häpeällisimmistä teoista, joita olen ikinä tehnyt, kertoi Jane Daily Mail -sivuston mukaan.

Cyrusin taustatanssijoina on nähty aiemminkin lyhytkasvuisia ihmisiä. Jane otti Cyrusin esiintymiskeikan vastaan tarjottaessa, koska hän tarvitsi rahaa. Paikan päällä nolostus oli hirveä, kun nainen tajusi joutuvansa esiintymään karhuasussa. Näyttelijän urasta haaveileva Hollis Jane pitikin karhuasuun pukeutumista esityksen suurimpana ongelmana, koska sillä naureskeltiin hänen mukaansa lyhytkasvuisuudelle.

Cyrus herätti äskettäin huomiota kertomalla haastattelussa, että hän sopisi parhaiten teinipoppari Justin Bieberin mentoriksi. Mileyn mukaan hän voisi neuvoa ja opastaa vuotta nuorempaa kanadalaispopparia, jotta Bieberistä ei tulisi pelkkää vitsiä. Hän oli huolissaan tähden vakavastiotettavuudesta, vaikka tässä kohtaa voisi sanoa, että neidolla on omakin lehmä ojassa.