Nokkaunet työpaikalla? Tämä scifi-päähine säikäyttänee monet

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla ihmisillä on toisten kadehtima kyky ottaa nokkaunet lähes missä tahansa paikassa, ja tutkimusten mukaan pienet unet kesken työpäivän lisäävät luovuuttaa ja tehokkuutta. Unisessiota varten on maailmalla kehitetty monenlaisia apuvälineitä, joista tuorein on melko erikoisen näköinen ilmestys.

theostrichpillow14102013b

Kyseessä on espanjalaisen Studio Banana Things -yrityksen lanseeraama The Ostrich Pillow -niminen tuote, jonka avulla ihmisten pitäisi voida nukkua rauhassa tavallista paremmin.

Päähän vedettävä putkilomainen ja pehmustettu tuote näyttää tosin kuin scifi-elokuvaa varten suunnitellulta. Käsityönä tehty The Ostrich Pillow on valmistajan mukaan saanut kovasti kehuja amerikkalaisilta asiakkailta. Yksi tyyny maksaa mallista riippuen 50 – 99 dollaria.

theostrichpillow14102013a