Seksi exän kanssa kiinnostaa suomalaisia pettäjiä

Lifestyle · Stara.fi

Vanha suola janottaa usein aamuyön tunteina, kun nostalgiset tunteet ovat pinnalla. AshleyMadison.comin kyselyn mukaan suurin osa pettäjistä ei jättäisi vanhan heilan lämmittelyä vain ajatuksen tai viestittelyn asteelle, vaan heiluttaisi surutta peittoa exän kanssa.

Vanhan suhteen lämmittely nostaa päätään uutena pettämistrendinä. Kyselyyn vastanneista 33.000 käyttäjästä 72,3 prosenttia myönsi ottaneensa yhteyttä entiseen heilaansa seksin toivossa. Suomalaiset eivät jääneet pekkaa pahemmiksi, vaan 70,6 prosenttia ilmoitti tavoitelleensa exäänsä seksin toivossa.

– Kun tarpeet eivät täyty kotona, on helppo alkaa haaveilemaan seksistä jonkun muun kanssa. Vanhan suhteen lämmittely tuntuu tutulta ja turvalliselta – eikä välttämättä pettämiseltä ollenkaan, sanoo AshleyMadison.comin toimitusjohtaja Noel Biderman.

Erityisesti suomalaisten entiset kumppanit tuntuvat olevan herkkiä kostamaan. Yli puolet vastaajista ilmoitti exän uhkailleen suhteen paljastamisella. Riskitöntä exän kanssa pettäminen ei siis ole.

– Seksisuhde exän kanssa monimutkaistuu, kun esiin nousevat padotut tunteet ja toiveet. Pettynyt ex saattaa jopa uhkailla kuprun paljastamisella, jos hän kokee saavansa salasuhteelta liian vähän.