Historian surkein ylävitonen – urheilutähti kämmäsi huippusuorituksen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurimmassa osassa urheilulajeja juhlistetaan näyttävästi huippusuorituksia, kuten maaleja, koreja tai vaikkapa kunnareita. Silloin on yleensä tarkoitus nostattaa joukkuetoverien henkeä tavalla tai toisella. Aina hehkutus ei kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään Australian ja Intian välisessä krikettimaaottelussa kuvattu video, jossa kengurumaan herrat veivät selkeästi voiton. Urheilutähti James Faulkner päätti onnitella joukkuetovereitaan antamalla heille niin sanotut ylävitoset, mutta lopputulos ei ollut ihan odotettu. Hän nimittäin läimäytti Haddin-nimistä pelaajaa kasvoihin ja tökkäsi sormella silmään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat