Uskomaton moka japanilaisyhtiöltä: Maskotin nimeksi Fukuppy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuryritykset sortuvat vuosittain noloihin virheisiin uusien tuotteidensa nimen takia, koska nimiä ei ole syystä tai toisesta tutkittu tarpeeksi perusteellisesti. Maailmalla on lukemattomia tuotteita, joiden nimi on jouduttu vaihtamaan kokonaan tai jollekin tietylle markkina-alueelle.

Kuva: Fukushima Industries
Kuva: Fukushima Industries

Nyt ajattelemattomien nimien kärkikaartiin on kertaheitolla noussut myös japanilaisen Fukushima Industriesin maskotti, jolle annettiin nimeksi Fukuppy. Englannin kieltä puhuvat ymmärtävät maskotin nimen hieman toisin kuin mitä japanilaiset olivat todennäköisesti alunperin ajatelleet. Ei siis ihme, että maskotin kuvalle ja nimelle nauretaan parhaillaan verkossa. Asiasta uutisoi Japan Today.