Miranda on upea ilmestys bikineissä – näyttävät kuvat julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr tunnetaan työnsä lisäksi avioliitostaan Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa. Neitokainen ei ole paljoa avautunut julkisuudessa avioliittokuvioistaan, mutta taannoin tähti paljasti miehellään olevan jalkafetissin.

Victoria’s Secret -alusvaatefirman kanssa työt aiemmin lopettanut Miranda on nyt viettänyt rentoutumislomaa, ja jakanut vapaa-ajastaan kuvamateriaalia Instagramissa. 30-vuotias mallikaunotar nähdään kellumassa vedessä bikineihin pukeutuneena. Toisessa kuvassa tähti istuu rannalla 2-vuotiaan poikansa kanssa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Miranda Kerr valittiin viime vuonna maailman kauneimmaksi ihmiseksi. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan australialaisen Dolly-lehden mallikilpailun. Hänet tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -brändin mallina, mutta tämä yhteistyö päättyi aiemmin tänä vuonna.