Näin naisia isketään kuluneilla iskurepliikeillä – poikien testitulos videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevana viikonloppuna suomalaiset miehet käyttävät jälleen koko olemassaolevan repertuaarin iskulauseita. Tässä ei kuitenkaan tarkoiteta mainoslauseita, vaan naisten iskemiseen tähtääviä iskurepliikkejä. Merkittävä osa niistä ei kuitenkaan toimi enää nykyisin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään miten kaksi kaverusta päättivät testata koko joukon vanhoja kuluneita iskurepliikkejä nuoriin naisiin. Toisen iskiessä juttua toinen kuvasi tilanteet videolle. Joillain repliikeillä oli yllättävänkin toimiva vaikutus, kun niihin lisättiin mukaan hieman taikuutta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat