Nainen tapasi kadoksissa olleen äitinsä päivittäin bussissa – tietämättään!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tosielämässä sattuu mitä erikoisempia tapauksia. Ihmiset löytävät kadonneita perheenjäseniään vuosienkin jälkeen. Näin kävi myös eräälle brittinaiselle. 64-vuotias Carol Davis tapasi biologista äitään vuosien ajan päivittäin tietämättä, että naiset olivat sukua toisilleen.

Freda Pickering, 83, oli paikallisbussin tarkastaja, joka tarkisti joka päivä hänen matkalippunsa. Äiti ja tytär olivat joutuneet eroon Carolin vuoden 1948 syntymän jälkeen, kun lapsi annettiin huostaan. Hän oli syntynyt pikaromanssin hedelmänä. Davis selvitti sukulaissuhteen, minkä jälkeen jälleennäkeminen hämmensi molemmat.

– En olisi koskaan uskonut, että tämä olisi voinut tapahtua. On upeaa tutustua. Meillä on hyvä äiti-tytär-suhde, vaikka Carol onkin mielestäni pomottelija, kommentoi äiti Freda Daily Mirror -lehdelle.

– Tämä on mahtavaa! Hän tarkisti lippuni päivittäin, lisäsi Carol.