Naiskuvaaja sai jalkapallosta – potku suoraan jalkoväliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutoimittaminen ja -kuvaaminen ovat yllättävän vaarallisia ammatteja, ainakin mikäli uskoo verkossa julkaistuja tuhansia videoita, joissa urheilutoimittajille sattuu joskus kivuliaitakin kommelluksia työkeikoilla. Tällä kertaa iskun on saanut naispuolinen studiokuvaaja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa leviävällä videolla nähdään kuinka Punto Pelota -nimisessä ohjelmassa televisiotoimittaja Irene Junquera esittelee futispotkujaan kameroiden edessä. Eräänlaiseksi maalivahdiksi asettuu naispuolinen televisiokuvaaja, joka ensin naureskelee toimittajan säälittäville potkuille. Viimeinen potku muutti tilanteen, sillä se osui suoraan kuvaajan jalkoväliin.

Videosta kertoi Suomessa ensimmäisenä Urheiluviikko.