Poliisi pyytää havaintoja Ilmastaja-Jaskasta: ”Ilmat pakenevat pakkasyöhön”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan lukemattomat suomalaiset pohtivat koska olisi oikea aika vaihtaa talvirenkaat. Monin paikoin oikea aika on tosin mennyt jo, sillä ensilumi on joko tullut tai tulossa hyvin pian. Kanta-Hämeessä liikkuu jälleen mies, joka halunneet nopeuttaa renkaanvaihtoa.

Poliisi pyytää nimittäin havaintoja miehestä, joka on piinannut autoilijoita jo pidemmän aikaa puhkomalla renkaita. Hänelle on annettu lempinimi Ilmastaja-Jaska.

Vuodenkierto on tullut talvirenkaiden vaihtoaikaan. Katumalla liikuskelee renkaanvaihtopäätöksen nopeuttaja. Hän pistelee reikiä autojen renkaisiin, jolloin ilmat pakenevat pakkasyöhön. Viime yönä puhkaistiin Katumantie 17-21 parkkipaikalla kuudesta autosta renkaita. Tekijä saattaa olla sama kuin tammikuussa ja edellisenä syksynä. Mitään vinkkejä tai havaintoja emme ole saaneet tästä ”Ilmastaja-Jaskasta”.

Havainnot mahdollisen Ilmastaja-Jaskan liikkeistä voi soittaa numeroon 07187 37718 tai ilmoittaa sähköpostilla osoitteessa rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi.