Ihastuttava jälleentapaaminen – elefantinpoikanen tunnisti isänsä kaukaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka luulisi, että eläinmaailmassa ei muisteta sukulaissuhteita syntymisen jälkeen, saattaa etenkin emon ja poikasen suhde olla liki katkeamaton. Joskus kuitenkaan tulee vastaa tapausta, jossa poikanen tunnistaa myös isänsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näin kävi kuitenkin Addo Elephant -puistossa, jossa pikkuinen norsuvauva juoksi erään uroselefantin luokse pitkän matkan päästä. Kesken juoksun hän kuitenkin hoksasi, että ehkäpä olisi parasta odottaa emoa tapaamiseen mukaan, ennen kuin syöksyy kärsä pitkällä uroslaumaan.

Yksi uros on elefanttipienokaisen isä. Lopulta YouTubessa olevalla videolla näytetään, kuinka koko kärsäperhe kokoontuu yhteen halaillen, ja myös pienokaisen isompi sisarus saapuu paikalle. Tilanne on kuin suoraan sadusta, mutta vielä ihanemmaksi sen tekee se tieto, että kyseessä on tositapahtuma.