Elefantti farkut jalassa – näky saa hieraisemaan silmiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elefantit ovat saavuttaneet suuresti uudenlaista suosiota YouTubessa julkaistujen videoiden avulla. Nyt kaksi maailmanmatkaaja päätti pukea täysikasvuisen norsun sille räätälöityihin vaatteisiin, ja lopputulos kutkuttaa nauruhermoja.

Lorena Garal ja Nawed Kahn saivat idean, että panevat elefantin päälle paitapuseron ja jättikokoiset farkut. Kaikki alkaa norsun kylvettämisestä, jonka jälkeen eläimelle valitaan sopiva asukokonaisuus. Rupeama toteutettiin siksi, että elefantti osallistui kauneuskilpailuihin.

En usko, että kovinkaan moni meistä on ennen nähnyt farkkuihin pukeutunutta elefanttia, mutta internetin ihmeellinen maailma on tehnyt tämänkin nyt mahdolliseksi. Lopuksi elefantti koristellaan värikkäillä maaleilla ja se osallistuu suureen kilpailuun, jossa söpö fantti sijoittuu hienosti kolmanneksi. Liekö asulla osuutta asiaan?