Kimin herutuskuva suututti fanit: ”Huorapäivät ovat ohi!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Raskauskilonsa laihduttanut Kim Kardahian tietää, kuinka saada huomiota niin medialta kuin faneiltakin. Tähti julkaisi juuri verkossa itsestään peppuotoksen, jossa hänet nähtiin valkoisessa uima-asussa.

Kardashian näytti olevan erinomaisessa kunnossa otoksen perusteella, mutta niinpä kuva vain sai kukkahattutädit heristelemään sormeaan. Julkkiskaunotar sai kritiikkiryöpyn seuraajiltaan Twitter-otoksesta. Monen mielestä moinen oman vartalon esittely oli epäsopivaa käytöstä nuorelle äidille.

– Kim Kardashian, olet nyt ÄITI, enkä usko, että omien persekuvien julkaiseminen Instagramissa on sopivaa, kirjoitti Lauren-niminen käyttäjä.

– Ok, olen pahoillani, mutta Kim Kardashianilla on nyt lapsi, hänen huorapäivänsä ovat todellakin ohi, kommentoi toinen seuraaja.

Haukut eivät loppuneet tähän. Radar Online -sivuston mukaan fanit kutsuivat Kimiä hirveäksi, ällöttäväksi ja järkyttävän isokokoiseksi. Monet valittivat myös siitä, että Kardashian ja hänen Kanye-siippansa ovat täynnä itseään ja huonoja roolimalleja North-tyttärelleen.

Poikaystävään ja lasten isään, Kanye Westiin kuva tehosi kuitenkin juuri toivotulla tavalla. Mies nimittäin twiittasi otoksen omalla Twitter-sivullaan ja kirjoitti viestiin lähtevänsä kotiin samantien. Kardashianin kerrotaan laihtuneen kilonsa muun muassa Atkinsin dieetillä.