Lovexilta uusi single ja musiikkivideo – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Lovex tarjoaa elokuussa julkaistulta State of Mind -studioalbumiltaan kolmantena radiosinglenä Miracle -biisin. Videolla nähdään otteita nykypäivän hektisestä elämästä, onnen ja ihmeen toivoittelusta.

– Miracle on maailmaa syleilevä iso biisi itsensä ja tärkeiden asioiden löytämisestä, kommentoi biisiä laulaja Theon.

Lovex esiintyy Lost In Musicissa Tampereen Pakkahuoneella huomenna lauantaina. Yhtyeen uusimman albumin Action, Don Juan ja Miracle -videoiden ohjauksesta on vastannut Jiffel Filmsin Saku-Petteri Perintö.

– Lovexin State of Mind -levy on tarjonnut minulle ohjaajana laajan kankaan, jolle maalata. Action oli toimintaa, Don Juan hauskanpitoa ja Miracle draamaa isolla tunteella. Uskon, että niin biisistä kuin videostakin huokuvat voima ja lämpö, jotka kertovat, että ihmettä ei kannata jäädä odottamaan vaan elämä on ihme jo itsessään, Perintö kertoi.