Matkaoppaat-Terhi: ”Pedikyyrin pitäisi olla lakisääteistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkaoppaat-realitysarjasta tunnetuksi tullut kohdepäällikkö Terhi Alanya kertoi Staralle Alanyassa saatavista kauneudenhoitoalan palveluista. Hän suosittelee suomalaisia käyttämään rohkeasti alueen kauneusalan palveluita, vaikka suomalaiset eivät ole sellaiseen tottuneet.

– Kaikki tällaiset itsensä hoitamis- ja hemmottelupalvelut ovat täällä älyttömän korkeatasoisia ja halpoja. Suomalaiset ovat usein sitä mieltä, että Suomessa on kaikki parasta, mutta täällä on kaikki mahdolliset kauneudenhoitot, hiustenhoidot, hieronnat ja miesten parranajot, Terhi Alanya kertoi haastattelussa.

– Täällä kannattaa panostaa itseensä, koska siihen ei ole välttämättä varaa Suomessa. Lomalla kannattaisi panostaa itseensä ja täällä turhamaisuus on vähän niin kuin suositeltavaa.

Matkaoppaan mielestä liian harva suomalainen jättää asianmukaiset hoidot tekemättä.

– Kuinka moni suomalainen nainen on tehnyt pedikyyrin ja hoidattanut varpaansa kuntoon? Sen pitäisi olla lakisääteistä, Alanya jatkaa.

– Turkkilaisessa parturissa hierotaan niskat. Täällä kun on mikä tahansa pienikin meno, niin sä käyt kampaajan ja meikkaajan kautta, koska täällä kampauksen tekeminen maksaa viisi euroa. Naisten pitää katsoa itseään ja miesten käydä hieronnoissa. Suomalaiset on liian vaatimattomia, vaikka vaatimattomuus kaunistaa.