.

Aisleyne Horgan-Wallace kuin suoraan Baywatchista – uhkeana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin paljastelullaan. Julkisuuteen kaunotar on tosin noussut alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan kotimaassaan viinaanmenevänä ja huonosti käyttäytyvänä julkkistyrkkynä, joka ei viinahuuruissaan juuri sulojaan peittele. Nyt hän on kuitenkin poseerannut Los Angelesin maineikkaalla Venice Beachilla näyttävissä uikkareissa.

33-vuotias englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.

Uusimmat

.