Aisleyne Horgan-Wallace kuin suoraan Baywatchista – uhkeana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin paljastelullaan. Julkisuuteen kaunotar on tosin noussut alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan kotimaassaan viinaanmenevänä ja huonosti käyttäytyvänä julkkistyrkkynä, joka ei viinahuuruissaan juuri sulojaan peittele. Nyt hän on kuitenkin poseerannut Los Angelesin maineikkaalla Venice Beachilla näyttävissä uikkareissa.

33-vuotias englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.