Lacey Wilddin LLL-koon rinnat ovat pysäyttävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnat ovat viime aikoina kokeneet hieman inflaatiota, mutta joillain naisilla rintojen koko on lähtenyt käsistä. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

Nyt Lacey Wildd on kuvattu Miamissa, jossa hän oli televisiohaastattelussa. Studiolta poistumassa ollut povipommi näyttää melko luonnottomalta.

Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa. Hänen tulonsa ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.