10 merkkiä kertovat oletko baarin janoisin tyyppi

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehelle eräs elähdyttävimmistä kokemuksista voi olla käveleminen kauniita naisia täynnä olevaan yökerhoon. Pienessä hiprakassa tunnelma on rento ja veri voi vetää suomalaisurostakin tanssilattialle. Mutta joskus viinasten nauttiminen menee yli, ja Elite Daily sivusto kertoo siihen tuntomerkit.

1. Hikoilet kuin sika. Koko ajan. Kauniiden naisten ympäröimänä oleminen saa tietenkin pojan kuin pojan hermostumaan, mutta räjähtävä hien eritys voi kieliä myös veressä kasvavasta promillemäärästä. Ota vettä ja hengittele, ennen kuin yrität kääräistä naikkosta kainaloosi.

2. Pelimiehen tunnistaa elkeistä. Niin myös törpön. Vaikka tuttavapiirisi kuuluisi muutama BB-julkkis ja räppäri, ei heidän nimiään tarvitse tiputella jokaiselle vastaantulijalle. Varsinkin naissukupuolen edustajat voivat nähdä asian säälittävänä. Omillakin meriiteillä voi saada huomion ja päästä pöksyihin.

3. Jokaisesta baarista löytyy vessanpönttöjen halailijoita – ainakin loppuillasta. Katso, ettet sinä aloita iltaasi pää pisuaarissa. Ja jos aloitat, älä ainakaan yritä suudella naista enää saman illan aikana.

4. Juomistahti voi joskus olla kova poikaporukassa. Vältä kuitenkin olemasta se kahden drinkin kanssa kuljeskelija, joka on ainakin yhden käden sormien verran edellä muita juomiskilvassa. Liian rankoilla eväillä päädyt tilaamaan neitokaisille kalliita shampanjapulloja, ja se näkyy aamulla tilillä. Kalliisti.

5. Keskivertonainen ei syty tahmatassusta, joka ryntää iholle tanssilattialla. Kumma kyllä heitä löytyy jokaisesta baarista varsinkin valomerkin lähestyessä. Ole mieluummin vaikka baarin oma John Travolta ja keksi hullunkurinen koreografiasi, kunnes joku neitokaisista suostuu tanssipartneriksesi.

6. Mies on poikkeuksetta aina kiinnostunut seksuaalisesta kanssakäymisestä. Sammumispisteessäkin moni Casanova yrittää liehitellä neitokaista vällyjen väliin esimerkiksi suudelmaan nojaumalla. Varaudu kuitenkin siihen, että alkoholinhuuruinen hengitys ja harittavat silmät saattavat karkottaa naisen.

7. Miehen ei koskaan pitäisi täysin olla naisen vietävissä. Naisten wc-jono on yleisesti tunnettu siitä, että se on yhtä pitkä kuin nälkävuosi. Älä haaskaa aikaasi odottamalla neitokaista vessanovilla. Ole mies. Tilaa vaikka lisää juotavaa ja säilytä siinä samalla omanarvontuntosi rippeet.

8. Tavattuaan uuden naisen herrasmies saattaa ehdottaa hänen saattamistaan kotiovelle – turvallisuussyistä ja ehkä sen suudelmankin. Toinen vaihtoehto on maksaa taksi neidolle. Mustasukkainen känniääliö sen sijaan tivaa useaan otteeseen naisen kotiosoitetta, kenen kanssa hän aikoo lähteä kotiin ja milloin.

9. Liiasta mustasukkaisuudesta kertoo myös se, ettei naisen tavannut komistus anna seuralaiselleen yhtään tilaa keskustella muiden ihmisten kanssa. Toisille miehille puhuminen herättää hänessä jopa aggressiivisuutta. Pysy housuissasi, mies. Jos hän on kiinnostunut, tulet sen kyllä huomaamaan.

10. Kaikkien alkoholistiurpojen isä on se kaveri, joka sekoilee drinkkien lisäksi muidenkin päihteiden kanssa keskellä yökerhoa. Jos tarjoat tytölle huumeita ennen kuin kysyt hänen nimeään, on jotain pielessä. Kyllähän huumaamallakin saa seuraa, mutta ehkä nautit kuitenkin enemmän tajuissaan olevasta seksikumppanista?