Perheenäiti elvytti altaaseen pudonnutta kanaa tunteja – ystävät hylkäsivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hätätilanteessa pitää toimia usein nopeasti ja lähes refleksien varassa. Nyt australialainen perheenäiti onnistui pelastamaan lemmikkikanan uima-altaasta juuri oikealla hetkellä.

Sokea Chooky Wooky -kana oli pudonnut vahingossa altaaseen, ja Roberta Rapo teki kaikkensa, jotta eläin toipuisi onnettomasta tilanteesta. Hän antoi kanalle elvytystä kolmen tunnin ajan, jotta siivekäs otus virkoaisi. Perheen vieraat ihmettelivät toimintaa ja pitivät naista hulluna.

Ystävät lähtivät pois, kun Rapo jäi pelastamaan kanaa. Kana palasi elävien kirjoihin, minkä jälkeen nainen tekstasi voitonriemuisena ystävilleen onnistuneensa pelastamaan 14-vuotiaan autistisen Rayna-tyttären lemmikin, uutisoi Female First -sivusto.