Al Gore yritti kännipäissään ostaa Twitterin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talouselämä seuraa parhaillaan tarkasti miten käy Twitterin pörssilistautumisen kanssa. Nyt Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore on paljastanut, että tilanne voisi olla hieman toinen, jos hänen juovuspäissään yrittämänsä tempaus olisi toteutunut.

Al Gore kertoi nimittäin eilen Bloomberg-talouskanavan haastattelussa yrittäneensä aikoinaan ostaa Twitterin. Hän ja Current TV -ohjelman isäntä Joel Hyatt olivat nauttineet runsaasti alkoholia, kun he saivat mielestään loistavan idean Twitterin ostamisesta.

Miehet olivat viettämässä kosteaa iltaa San Franciscossa sijaitsevassa St. Regis -hotellissa vuonna 2009, kun he tapasivat Twitterin perustajiin lukeutuvan Evan Williamsin. Suuren viini- ja tequila-määrän jälkeen miehet yrittivät tehdä sosiaalisesta mediasta kaupat, mutta tarjoukseen ei kuitenkaan suostuttu.

Tapauksesta kerrotaan myös juuri julkaistussa Nick Biltonin kirjoittamassa Hatching Twitter -kirjassa. Siinä kerrotaan lisäksi, että myös Facebook yritti taannoin ostaa Twitterin.