Fifty Shades of Grey -päätähden vetäytymisen syy paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

E.L. Jamesin huippusuosittuun Fifty Shades of Grey -kirjasarjaan perustuva elokuva on herättänyt faneissaan tunteita varsinkin, kun pääosiin valittiin Dakota Johnson ja Charlie Hunnam. Valinnat eivät miellyttäneet ja monet ihailijat olivatkin tyytyväisiä, kun Hunnam yhtäkkiä vetäytyi projektista.

Nyt syy siihen on selvinnyt. Mies päätti jättää roolin sikseen vain kolme viikkoa ennen kuvausten alkamista, koska hän ei tullut toimeen elokuvan käsikirjoittajien kanssa. The Hollywood Reporter -lehden mukaan luovan tiimin ja Charlie Hunnamin yhteistyö ei sujunut, koska näyttelijä halusi muuttaa hahmoonsa liittyviä asioita.

Tähden kerrotaan olleen huolissaan fanien huonosta palautteesta ja siitä, miten elokuvarooli tulisi vaikuttamaan hänen uraansa ja loppuelämäänsä. Hunnamin piti roolin vuoksi kulkea Universal-studion palkkaamien kahden turvamiehen kanssa. Komistuksen täytyi myös perua kaksi Sons of Anarchy -televisio-ohjelmaa promoavaa TV-esiintymistä.

Kun käsikirjoituksen omaan suuntaan muokkaaminenkaan ei onnistunut suunnitelmien mukaan, päätti Charlie lopulta laittaa pillit pussiin. Hänen tiiminsä yritti saada miestä pysymään roolissa, tuohan Fifty Shades of Grey -rooli kelle tahansa päätähdelleen ennennäkemättömän suosion.

Tällä hetkellä fanit fantasioivat tulevasta miespääosasta. Rooliin arvuutellaan niin Matt Bomeria kuin Ian Somerhalderiakin. Suljettujen ovien takana brittiläinen näyttelijä-malli Jamie Dornan on kuitenkin nousemassa suosikiksi. Miespääosan esittäjä tulee näyttelemään elokuvassa huippupohatta Christian Greytä, joka johdattaa Dakota Johnsonin Anastasia-hahmon kohti eroottisia seikkailuja ruoskineen ja suupalloineen.