Lamborghini julkisti uuden superautonsa – hintalapussa 4 400 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen autovalmistaja Lamborghini lukeutuu maailman arvostetuimpiin urheiluautojen valmistajiin. Nyt yhtiö on julkistanut uuden superautonsa, kun Lamborghini Veneno Roadster esiteltiin julkisesti. Autoja valmistetaan tosin vain neljä kappaletta.

Kuva: Lamborghini
Kuva: Lamborghini

Lamborghini Veneno Roadster rakennetaan tunnetumman sisarensa Aventadorin pohjalle. Yhdysvalloissa 4,4 miljoonaa dollaria maksavassa avoautossa on 6,5-litrainen V12-moottori, joka ampuu auton liikkeelle peräti 740 hevosvoimalla, Auto Guide -lehti raportoi. Nollasta sataan Veneno kiihtyy 2,9 sekunnissa. Suomeen näitä kaunottaria tuskin on tulossa, mutta jos tulisi, olisi hinta autoveron takia jotain aivan muuta kuin Yhdysvalloissa.

Kuva: Lamborghini
Kuva: Lamborghini
Kuva: Lamborghini
Kuva: Lamborghini