Laudanpätkästä paljastui odottamaton näky – ihmissilmä tekee tepposet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmissilmä näkee usein asioita, joita ei ole todellisuudessa olemassa. Tai oikeastaan silmä vain välittää tiedon aivoille, jotka taas muodostavat kuvasta hieman todellisuudesta poikeavan käsityksen. Tällaisia kuvia on internet pullollaan, ja nyt vuorossa on laudanpätkän pääty.

Laudan päässä nähdään nimittäin kolmen oksan kohdat, joista kuitenkin muotostuu ihmisen päässä aivan toisenlainen näky. Niiden yhteisvaikutuksen tuloksena monet ihmiset näkevät nimittäin siinä ilmiselvät kissan kasvot silmineen ja nenineen. Kuvan on julkaissut Reddit-käyttäjä Obiektyw1855.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat