Hämmentävä netti-ilmoitus: Myydään ihmisille tarkoitettu juoksupyörä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yksityisten ihmisten kauppapaikka Craigslist tunnetaan siitä, että palvelusta löytyy lähes mitä tahansa ja vielä vähän enemmänkin. Parhaillaan maailmalla naureskellaan ilmoitukselle, jossa myydään ihmisille tarkoitettua valtavaa oravanpyörää.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Ilmoituksen mukaan oravanpyörä kestää noin satakiloisen ihmisen juoksemisen. Kaupan päälle on luvassa myös 25 kiloa silputtua sanomalehteä. Ilmoituksessa ei kuitenkaan kerrota miksi näin suuri oravanpyörä on alunperin asuntoon päätynyt paperisilpun kera. Ilmoituksen kuvassa nähdään miten mies pyörittää laitetta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat