Näissä maissa tytöiltä saa helpoimmin seksiä – pojat tekivät maailmankartan

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy maailmankarttoja joka lähtöön, ja nykyisin kuka tahansa voi tehdä haluamaansa informaatiota sisältäviä karttoja helposti niille vihkiytyneessä nettipalvelussa. Nyt joukko opiskelijapoikia on tehnyt maailmankartan, jossa selviää kuinka helposti tytöiltä saa seksiä.

Kuva: Targetmap.com
Kuva: Targetmap.com

Todennäköisesti kartan informaatiolla ei ole mitään tieteellistä perustetta, mutta se on siitä huolimatta hauskaa tutkittavaa. Esimerkiksi Afganistanissa seksin saaminen näyttäisi kartan mukaan olevan ”äärimmäisen vaikeaa”, kun Suomessa se on taas ”normaalin vaikeaa”. Suomen kanssa samalla tasolla ovat muun muassa Yhdysvallat, Australia ja suurin osa Pohjois-Euroopasta.

Entisen itäblokin maissa on sen sijaan seksin saaminen näyttäisi olevan ”helppoa”, mutta ”hyvin helppoa” se on taas useiden Afrikan maiden lisäksi Perussa, Boliviassa ja Thaimaassa. Toisessa päässä ”hyvin vaikeaa” seksin saaminen on Afganistanin lisäksi muun muassa Iranissa, Irakissa, Saudi-Arabiassa ja monissa muissa islamilaisissa maissa.