Partiolaisten sikamainen tempaus videolle – rikkoivat 20 000 000 vuotta vanhan muodostelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto on säilyttänyt ihmisten nähtäväksi lukemattomia upeita kivimuodostelmia, jotka ovat jopa miljoonia vuosia vanhoja. Jääkauden ansiosta Suomesta ei aivan noin vanhoja näkyjä löydy, mutta Yhdysvalloissa tilanne on toinen. Tai oikeastaan oli, kiitos kolmen partiolaisen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Partiolaiskolmikko nimittäin kuvasi videolle kuinka he rikkoivat arviolta 20 miljoonaa vuotta vanhan upean kivimuodostelman Utahin osavaltiossa sijaitsevassa Goblin Valley State Park -luonnonpuistossa.

Video ilmestyi lopulta verkkoon ja paljasti typerän tihutyön, jolla miehet videolla myös kehuskelevat. Asiasta uutisoineen Salt Lake Tribune -lehden mukaan yksi miehistä väittää videolla, että kivi olisi ollut löysästi kiinni ja siten vaaraksi ohikulkeville turisteille. 20 miljoonaa vuotta vanha kivipaasi tuskin oli kuitenkaan miehen väittämässä kunnossa.

Videolla nähdään miten rikkoi ikivanhan kivimuodostelman ja pudotti suuren kiven maahan. Nyt tapauksesta on aloitettu rikostutkinta ja miehiä odottavat syytteet ja oikeudenkäynti. Rangaistuksena voi olla jopa vankeutta. Lehden mukaan miehet ovat saaneet lisäksi teosta raivostuneilta kansalaisilta jopa tappouhkauksia.