Kimin herutuskuva versoi kopion – kummalla paremmat muodot?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Raskauskilonsa laihduttanut Kim Kardashian julkaisi juuri verkossa itsestään peppuotoksen valkoisessa uimapuvussa. Kuva keräsi suuren määrän kritiikkiä. Neidon fanit kommentoivat kaunotarta sosiaalisessa mediassa esimerkiksi hirveäksi, ällöttäväksi ja isokokoiseksi.

Kuva sai siippa Kanye Westin kiiruhtamaan kotiin tyttöystävänsä luokse. Nyt otos on versonnut oman kopion, kun wannabe-julkkis Anastasia Ashley on julkaissut Instagram-blogissaan samankaltaisen kuvan. Surffarineito nähdään kuvassa valkoisessa uima-asussa Kimin tapaan. Kysymys kuuluu, kumman peppu voittaa mittelössä?

Kardashianin perheen asiat ovat olleet viime aikoina mullin mallin. Vaikka Kim itse nauttii äitiydestään North-vauvan kanssa, ovat äiti Kris Jennerin ja sisar Khloe Kardashianin avioerot vieneet runsaasti palstatilaa julkisuudessa. Myös Kanye Westin kerrotaan päättäneen, ettei hän aio mennä naimisiin lapsensa äidin kanssa.