Conan O’Brien nauroi Mike Myersin vauvauutisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mike Myersin tähdittämät Austin Powers -agenttiparodiaelokuvat nousivat aikoinaan hiteiksi James Bond -tyylisine vitseineen. Mike Myersin kerrotaan saavan pian uutta jälkikasvua ja suomalaisten rakastama Conan O’Brien on pannut merkille uutisoinnin huvittavan tason.

Mike Myers muistetaan etenkin Austin Powers -hahmostaan, joka hokee aktiivisesti: ”Yeah baby!”, lausetta – liki kyllästymiseen asti. Nyt eri mediat ovat yrittäneet käyttää miehen lentävää lausetta muka omaperäisesti vauvauutisessa. Conan O’Brien esitteli ohjelmassaan, että lähes jokainen media käytti nokkelaa lausetta, ainoastaan lausumistavassa oli huomattavia eroavaisuuksia.

Wayne’s World -elokuvissa maailmanmaineeseen aikoinaan noussut koomikko Mike Myers tunnetaan myös Shrek-elokuvien ääniroolistaan. Vuonna 2010 arvostettu Forbes-lehti nimesi 48-vuotiaan Myersin menestyksekkäimmäksi Hollywood-näyttelijäksi animaatioiden parissa. Hänellä ja Kelly Tisdalella on entuudestaan jo vuonna 2011 syntynyt Spike-niminen lapsi.