Facebook kaatunut – maksaa miljoonia joka minuutti

Digi · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on tänään kaatunut vielä tuntemattomasta syystä. Käyttäjät raportoivat tilanteesta erityisesti Twitterissä. Katkos näkyy tosin vain osalle käyttäjistä, sillä erityisesti monilla suomalaisilla käyttäjillä sivusto on toiminut koko ajan normaalisti.

Facebookin katkos tulee kalliiksi sekä palvelulle itselleen että sitä käyttäville yrityksille. Pörssiyhtiö Facebook tuottaa omistajilleen nykyisin runsaasti voittoa päivittäin, ja jo minuuttien katkokset maksavat yritykselle itselleen että sitä markkinointiin käyttäville yrityksille maailmanlaajuisesti miljoonia.

Yhteisöpalvelu Twitterissä asiasana #facebookdown on noussut suosituimpien joukkoon, kun käyttäjät ihmettelevät tilannetta.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat