Rashida Jones julkkisnaisten nettikuvista: ”Lopettakaa huoramainen käytös!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parks and Recreation -komediasarja on hauskuttanut yhdysvaltalaiskatsojia jo viiden tuotantokauden verran. Suomessa sarjaa on esitetty MTV3 Komedia -kanavalla nimellä Puisto-osasto. Eräs sarjan tähdistä on Rashida Jones, joka ilmoitti äskettäin jättävänsä sarjan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Radhida on suivaantunut toden teolla monien julkkisnaisten rohkeista kuvista, joita he jakavat auliisti esimerkiksi Twitterissä ja Instagramissa. Hän totesi viestissään, että voittaja on se, joka on lähinnä vaginansa sisällön esittelemistä verkossa. Myöhemmin hän tarkensi ja totesi kokonaisen sukupolven katselevan naistähtien kuvia ja että jotain pitäisi jättää mielikuvituksen varaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

37-vuotias Rashida Jonesin esittämä Ann Perkins -hahmo poistuu Puisto-osasto -sarjasta seuraavan tuotantokauden aikana. Jones lukeutuu sarjan alkuperäisiin tähtiin. Seuraavaksi hän ryhtyy tuottamaan televisiosarjaa Warner Bros. Televisionille.