Rihanna saapui Arabiemiraatteihin – paljas pinta katosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatar Rihanna on matkustanut viime viikkoina Aasiassa, Australiassa ja Afrikassa ja nyt pikainen maailmankiertue on vienyt hänet jo Lähi-Itään. Viikonloppuna Arabiemiraateissa konsertoimassa piipahtanut supertähti nähtiin samalla poikkeuksellisissa nettikuvissa.

Instagram-kuvissa poseeraaminen vähissä vaatteissa ei ole Rihannalle mitään uutta, sillä hänet on nähty viime aikoina verkossa myös alastomana. Tiukasti islamilaiseen maahan saapuessaan Rihanna kuitenkin kunnioitti paikallisia uskonnollisia lakeja ja peitti itsensä nilkoista päähän mustaan kankaaseen. Hän julkaisi samalla pari poseerauskuvaa samaisessa asussa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.