Beyonce rentoutui pikkubikineissä ja riippumatolla – alasti vai ei?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce viettää nykyään onnellista ja ylellistä eloa yhdessä aviomiehensä Jay Z:n ja heidän tyttären Blue Ivyn kanssa. Taannoin Jay Z kuitenkin paljasti, että hänellä kesti aikansa voittaa Beyoncen sydän aikoinaan puolelleen.

Nyt 32-vuotias popkaunotar on jakanut Tumblr-sivullaan uutta, rohkeaksikin yltyvää kuvamateriaalia itsestään. Kuvissa Beyonce nähdään esimerkiksi bikineissä eksoottisessa ympäristössä sekä riippumatolla mahdollisesti alastomana. Siitä ei tosin ole mitään takeita, koska hänen vartalonsa ei ole kokonaan näkyvillä.

Destiny’s Child -tyttöbändistä kuuluisuuteen noussut Beyonce ja hiphopin supertähti Jay Z menivät salaa naimisiin huhtikuussa 2008. Ei liene epäselvää, että Jay Z:n leveä elämäntyyli on sitä myötä tarttunut myös laulajakaunottarelle. Musiikkimogulin omaisuuden arvioidaan olevan noin 500 miljoonaa dollaria.