Gemma Mernan rohkea mekko ei povea piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Gemma Merna tunnetaan kotimaassaan huippusuositun Hollyoaks-saippuasarjan tähtenä. Muodokas kaunotar palkittiin roolistaan vuonna 2007. Sittemmin hän on tähdittänyt muitakin sarjoja sekä poseerannut mallikuvissa ja näyttävissä asuissa julkkisjuhlissa.

Eilen Gemma kuvattiin Inside Soap -palkintogaalassa Lontoon Ministry of Sound -klubilla. Merna oli pukeutunut juhliin näyttävään keltaiseen mekkoon, jonka yläosa ei juuri povea piilotellut. Viime viikolla hänet nähtiin lähes yhtä rohkeassa asussa Liverpoolissa.

28-vuotias Gemma Merna aikoo lehtitietojen mukaan astella ensi kesänä alttarille yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä Ian Mintonin kanssa. Gemma on aiemmin kertonut, että hänen elämänsä paras päätös oli ottaa 21-vuotiaana suuret silikonirinnat. Vuonna 2010 Gemma sai kunnian poseerata Nuts-miestenlehden tyttökalenterissa.