Näyttävä kosinta: Kim Kardashian ja Kanye West viimein kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Pariskunta on seurustellut jo pidemmän aikaa, mutta toistaiseksi väitteet Kimin ja Kanyen kihlaantumisesta ovat jääneet huhupuheiksi.

Nyt E! Online -viihdesivusto on kuitenkin paljastanut Kanye Westin ja Kim Kardashianin menneen viimein kihloihin. Hiphop-tähti kosi hiljattain 33-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyttä realitykaunotarta pariskunnan perheiden ja ystävien edessä AT&T-puistossa San Franciscossa. Kanyen kerrotaan vuokranneen kosimistilannetta varten käyttöönsä kokonaisen stadionin.

Kim Kardashian paljasti taannoin, että Kanye West on kieltänyt häneltä kauneusleikkaukset. Kim olisi mielellään turvautunut kosmeettisiin hoitoihin synnytyksen jälkeen. Kanye ei kuitenkaan hyväksy kauneusleikkauksia menetettyään 58-vuotiaan äitinsä niihin liittyneiden komplikaatioiden vuoksi.