Poliisit yrittivät keskeyttää tappelun – mies usutti papukaijan kimppuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset ottavat joskus lemmikkejä turvakseen, ja esimerkiksi isokokoinen koira voi pelästyttää uhkaajat pois ihmisen lähettyviltä. Luis Santanan järjenjuoksun mukaan myös papukaija ajaa saman asian.

32-vuotias mies jäi kiinni tappelemisesta toisen miehen kanssa, kun poliisit kutsuttiin paikalle. Santana ei suinkaan antautunut heti, vaan keksi heittää papukaijan poliiseja päin. Lintu puri tämän jälkeen viravallan edustajaa sormeen ja riitapukari pääsi karkaamaan, uutisoi Mirror-lehti.

Lintu ei ollut Luis Santanan oma, vaikka toimikin hyvänä harhautuksena hetken aikaa. Jonkin ajan kuluttua mies kuitenkin saatiin kiinni lähistöllä olevasta talosta ja pidätettiin. Papukaija palautettiin omistajalleen. Santanaa syytetään muun muassa murrosta, virkavallan edustajaa vastaan hyökkäämisestä, häiriköinnistä ja eläinrääkkäyksestä.